Jaluzele exterioare

Jaluzelele exterioare sunt produse fabricate din aluminiu si sunt folosite pentru umbrirea locuintelor, birourilor, complexelor comerciale, birourilor, scolilor, spitalelor, etc.
Jaluzelele exterioare din aluminiu permit controlarea cu usurinta a intensitatii luminii pe toata durata zilei si au o durata mare de utilizare. Acestea asigura o buna izolare termica si fonica.
Jaluzelele exterioare din aluminiu sunt produse in mai multe modele, culori si dimensiuni. Posibilitatea de montare a acestui produs este multipla: pe tocul ferestrei, in interiorul glafului inclusiv sub tencuiala. Componentele folosite sunt de o calitate superioara asigurand o utilizare indelungata.
Lamelele acestui sistem, pot avea forma unei jaluzele orizontale clasice, forma de “c” si sunt denumite “C80” sau forma literei “z” denumite “Z90”; ambele sisteme au lamelele din aluminiu vopsite pe ambele parti in camp electrostatic.
Profilul superior este din tabla otelita vopsit conform paletarului RAL.
Profilul inferior si profilele de ghidare din aluminiu extrudat vopsite conform paletarului RAL
Scarita si banda de pliere din terilen.
Garnitura PAD.
Ambele sisteme pot fi actionate atat manual cat si electric.
La actionarea electrica, indiferent de tipul ei, motor cu buton sau telecomanda, se pot adauga optional senzori de ploaie, vant sau caldura.